23948sdkhjf

Ny topchef i Maersk Tankers har første arbejdsdag

Det er en ivrig ny CEO i Mærsk Tankers, der netop har haft sin første arbejdsdag

"Jeg er ivrig efter at komme i gang,", sådan siger ny CEO i Mærsk Tankers, Tina Revsbech, her på hendes første dag som CEO for tank-divisionen.

Tina Revsbech blev udnævnt til posten tilbage i maj, men er netop begyndt på jobbet hos Maersk Tankers på Amager.

Stor direktør-rokade i Mærsk-rederier

- Jeg føler, at jeg har scoret et hattrick. Jeg kommer hjem til Danmark, hjem til Tankers og hjem til Mærsk, udbryder hun glad.

Stor del af mit hjerte

Det er heller ikke første gang, Tina Revsbech har en første dag hos Mærsk. Hendes karriere startede kun få kilometer nordpå på den anden side af Københavns Havn i 1991 som praktikant hos A.P. Møller-Mærsk. Siden da har hendes karriere strakt sig over næsten 15 år hos Mærsk, og hun har været hos Torm, Shell, BW Tankers og senest den canadiske tørlastejer Fednav International.

Tine Revsbech går til canadisk tørlast

- Jeg tilbragte halvdelen af min shippingkarriere hos Mærsk - det meste hos Maersk Tankers - og en stor del af mit hjerte har altid været her, tilføjer hun.

Udfordrende tider

I sin karriere har Tina Revsbech arbejdet med alle typer af handelsskibe inklusiv LPG-fartøjer og arbejdet ud fra de tre store tankhubs; Singapore, København og Houston. 

Tina Revsbech ser også energimarkedernes turbulens og de geopolitiske omvæltninger, sammen med ønsket om en grøn omstilling som en udvikling, der "bringer både udfordringer og muligheder for industrien."

- Denne branche handler om mennesker. Jeg brænder for at forme et miljø, hvor vi sammen kan bidrage til at skabe noget særligt, siger hun.

Maersk Tankers har siden 2017 været et selvstændigt selskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125