23948sdkhjf

Tine Revsbech går til canadisk tørlast

Danske Tina Revsbech skifter tank ud med tørlast, når hun i januar bliver en del af Canadas største tørlastrederi, Fednav. 

Det skriver Tradewinds

Tina Revsbach forlod sidste år posten som CEO i BW Tankers, og i Fednav får hun titel af executive vice president. Dermed får hun den fulde autoritet over rederiets afdeling for chartering og operation. 

I det familieejede rederi har bestyrelsesformand Paul Pathy tilsyneladende ingen skrupler ved at overlade roret til en dansker uden tørlasterfaring. 

- Revsbechs høje niveau af organisatorisk og ledelsesmæssige erfaring er helt enestående. Hun har enorm international erfaring. Jeg har på fornemmelsen, at hun ret nemt kan omstille sig til tørlastsektoren, siger han til Tradewinds. 

Han har det desuden godt med, at Fednav med Tina Revsbech får noget, der er lidt anderledes. Som han pointerer, så har Fednav allerede et helt team af folk, der kender tørlast ind og ud. 

Som Søfart tidligere har skrevet, forlod Tina Revsbech BW Tankers i 2018 efter tre år som CEO for det Singapore-baserede rederi. Hendes afgang kom kort efter, at planerne om at fusionere BW Tankers med Hafnia Tankers begyndte at nå offentligheden. En fusion, der efterlod Mikael Skov som CEO for det sammenlagte tankrederi. 

Fednav International har hovedkontor i Montreal. Rederiets flåde består af 115 skibe fordelt på handysize, supramax og ultramax samt lakers. 

Læs også: Tina Revsbech ude af BW Tankers

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125