23948sdkhjf

Skagen Havn leverer det bedste årsregnskab i historien

Store investeringer i infrastruktur og faciliteter giver nu resultat for Skagen Havn, der netop har haft sit bedste regnskab nogensinde

Et højt aktivitetsniveau gennem 2022 betyder, at regnskabet for 2022 bliver det bedste nogensinde for Skagen Havn. Både omsætningen og resultatet er steget markant i forhold til tidligere, som en konsekvens af den øgede aktivitet. 

Med en samlet omsætning på 78.6 mio. kroner og et resultat på 26.8 mio. kroner har Skagen Havn noteret sig det bedste regnskab nogensinde. Det oplyser havnen i en pressemeddelelse.

Skagen Havn får rekordregnskab for 2022

Forklaringen er ifølge havnen et højt aktivitetsniveau året igennem, der til dels kommer på baggrund af, at Skagen Havn gennem de senere år har investeret betydelige summer i infrastruktur og faciliteter. 

- Med de strategiske investeringer i infrastruktur der er med til at fremtidssikre havnen, er der yderligere fokus på forretningsudvikling og udvikling af organisationen. Netop det har længe været nogle af bestyrelsens og ledelsens fokusområder, og det er meget positivt at havnen med årsregnskabet dokumenterer øget vækst og forretningsudvikling. Behovet for at sikre udvikling og god likviditet vil også fremover være særdeles væsentlig og en opgave som bestyrelsen vil have opmærksomhed rettet imod, siger bestyrelsesleder for Skagen Havn, Niels Arnold Lund i meddelelsen.

Boom i krydstogtskibe i Skagen

Positiv udsigt

Han gør desuden opmærksom på, at der planlægges og er gennemført adskillige tiltag, der understøtter den grønne omstilling samt havnens bæredygtighedsstrategi. 

Havnens direktør Willy Bent Hansen er også tilfreds med årets resultat.

- Jeg er rigtig stolt, at det resultat vi leverer, og det er meget positivt, at det, gennem fremgang på alle forretningsområder, har været muligt at udvikle forretningen. Med baggrund i den store aktivitet er det rigtig godt, at driften af havnen viser sig at være meget effektiv og omstillingsparat, hvilket bidrager stærkt til bundlinjen i årsregnskabet. Udviklingen af organisationens kompetencer og ressourcer har været nødvendig, og vil fremadrettet være med til at sikre de bedste løsninger for havnens kunde, siger han.

Han oplyser endvidere, at udsigterne for 2023 også ser ud til at blive et travlt år på Skagen Havn, hvor der ses frem til yderligere dialoger omkring vækst og udvikling med samarbejdspartnere og kunder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Sænketunnel, tyfon-sikre broer og kunstige øer: Danskere forbinder kinesiske millionbyer
Mindre rullemodstand i ny asfalt på Storebæltsbroen
Ophugningsværfts overskud blev over 100 gange større på et år
Offshore-koncern vender millionunderskud til overskud
Skib tipper i havn og sender 15 på hospitalet
Thyborøn-virksomhed satser på det sikre i grøn omstilling
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Nordiske Medier DK
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.173