23948sdkhjf

Tung trafik styrkes på Aalborg Havn

DCC Energi er klar til at styrke Shell-netværket over for den tunge trafik. Det sker med etableringen af et nyt stort anlæg i Aalborg Havn Øst. Det første spadestik er allerede taget, og går det efter planen, vil det nye anlæg allerede til april.

- På anlægget bliver det muligt at tanke Shell FuelSave diesel, GTL-brændstof og AdBlue, fortæller Søren Møller Maretti, direktør for mobilitet i DCC Energi, der driver Shell netværket herhjemme.

- Placeringen i havnen er rigtig god i relation til den tunge trafik. Aalborg Havn er et strategisk vigtigt område for os, fordi den forventede udvikling rummer et stort potentiale for at styrke relationen til transportkunderne.

Gradvist skifte af brændstof

- På kort sigt styrker det nye truckanlæg vores tilstedeværelse langs en af transportbranchens hovedfærdselsårer; men på den lidt længere bane kan det understøtte det gradvise skifte fra traditionelt brændstof til for eksempel biobrændstoffet HVO og på sigt el, siger Søren Maretti.

- Det har vi taget højde for med et fleksibelt design af det nye truckanlæg.

Port of Aalborg ser også etableringen af truckanlægget som et stærkt bidrag til den rivende udvikling, der præger havneområdet i Aalborg.

- Et vigtigt mål i vores udviklingsstrategi er at styrke infrastrukturen og gøre transportsektoren grønnere. Vi ser store udviklingsperspektiver i det kommende anlæg, og vi glæder os til at se det i fuld vigør.

Med etableringen i Aalborg Havn omfatter netværket af Shell tankstationer med truckfaciliteter nu 156 lokationer.

Billedtekst:

Det nye anlæg får tre baner med dobbeltsidede standere og to satellit-standere. Her får transportkunderne mulighed for at tanke både traditionel diesel, det naturgasbaserede GTL-brændstof og AdBlue.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094