23948sdkhjf

MAN Energy Solutions indgår hensigtserklæring med fynske SH Defence

Generatorsæt med MAN’s 175D-highspeedmotorer kan være på vej til SH Defence’s militære og modulære containerbaserede powerpacks

MAN Energy Solutions og SH Defence i Svendborg har underskrevet et Memorandum of Understanding om at udforske potentialet for at samarbejde om udvikling og brug af MAN 175D-baserede generatorsæt i en modulær og let deployer-bar kapacitet til flådefartøjer.

Det skriver MAN Energy Solutions i en pressemeddelelse.

Samarbejdet med SH Defence vil give MAN Energy Solutions mulighed for at tilbyde verdens mest kraftfulde highspeedbaseret generatorsæt, MAN175D, med indbyggede multi-mission moduler, der giver vores kunder operationel modularitet og fleksibilitet Ruben Fernandez, Sales Manager hos MAN Energy Solutions SE

Samarbejdet vil være baseret på SH Defence’s modulopbyggede missionskoncept, kendt som ’The Cube’, med tilhørende håndteringsudstyr og vil omfatte både design og konceptudvikling. Målet er, at MAN tilbyder forskellige generatorsæt-muligheder for multi-mission operationelle kapaciteter til forskellige typer af flådeplatforme verden over.

300 konfigurationer

- The Cube-konceptet fra SH Defence er ved at blive standarden inden for modularisering af maritime missionskapaciteter for flåde-, kystvagt- og SAR-fartøjer rundt om i verden, især inden for NATO. Moderne flådefartøjer skal være i stand til at udføre forskellige missioner og roller både i fredstid og krigstid, og derfor er let og hurtig udveksling af kapaciteter et stigende krav til både nybygninger og retrofit af flådefartøjer, forklarer Lars Gullaksen, Area Sales Director hos SH Defence.

Grænseløs fleksibilitet på tværs af NATOs søværn

- The Cube, der i øjeblikket er tilgængelig med mere end 300 forskellige konfigurationer fra cirka 160 leverandører, tilbyder en så fleksibel og omkostningseffektiv løsning, der muliggør om-konfiguration af et fartøj på kun få timer. Partnerskabet med MAN Energy Solutions giver os mulighed for i fællesskab at udvikle multimissionskapaciteterne og udvide porteføljen af nyttelast til tilpasningsevnen for både tyske, NATO og udenlandske flåder, uddyber Lars Gullaksen.

Læs også: SH Group’s nye selskab med målrettet fokus på naval-markedet

Han suppleres af Ruben Fernandez, der er Sales Manager hos MAN Energy Solutions SE:

- Samarbejdet med SH Defence vil give MAN Energy Solutions mulighed for at tilbyde verdens mest kraftfulde highspeedbaseret generatorsæt, MAN175D, med indbyggede multi-mission moduler, der giver vores kunder operationel modularitet og fleksibilitet. Vi vil fokusere på løsninger til ASW (Anti-Submarine Warfare, red.) og yderligere strøm til katastrofehjælp og derved give flåder globalt den unikke mulighed for at tilpasse deres strømproduktion om bord.

Læs også: Fiskeristyrelsen er helt usædvanligt gået efter highspeed-maskineri

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Lobbyorganisation: "Rederibranchen har jo modarbejdet, at der skulle komme en OECD-skat"
Rusland affyrer missiler mod falsk krigsskib i Det Japanske Hav
ADP skifter ud i bestyrelsestoppen
FN afviser russisk ønske om uafhængig Nord Stream-undersøgelse
Dansk skib sejlede angiveligt efter russiske skibe nær Nord Stream
Nye tal: Så meget har de seks største rederier betalt i skat af de milliardstore overskud
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Nordiske Medier DK
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.172