23948sdkhjf

PODCAST: Hvornår slutter festen for de danske rederier?

Rekordoverskud efter rekordoverskud. I det seneste år har de danske rederier skovlet penge ned i lastrummet i et hidtil uset tempo. Men hvornår slutter festen, og slutter den med et brag? Prodekan, lektor ved CBS og rederiekspert Martin Jes Iversen og redaktør Nicolai Østergaard dissekerer den aktuelle rederifest og dykker ned i historien om D/S Norden for at belyse, hvordan den store optur også kan sætte kimen til en afgrundsdyb nedtur

Velkommen til Esplanaden - Brancheavisen Søfarts faste podcast om aktuelle tendenser i dansk shipping. 

I denne udgave:  

Rederibranchen befinder sig midt i en historisk optur, og for rederier som D/S Norden, Torm og A.P. Møller-Mærsk er det helt umuligt ikke at tjene styrtende. Men hvornår slutter festen? Og bliver den store optur aflyst af en langvarig nedtur? 

Historien viser, at offensive beslutninger midt i opturen ofte har lagt kimen til en langvarig nedtur. Prodekan, CBS-lektor og ekspert i dansk rederihistorie, Martin Jes Iversen, og redaktør på brancheavisen Søfart, Nicolai Østergaard, dykker ned i historien om D/S Norden, som i nullerne tjente milliarder i en gigantisk ratefest, men som blot få år senere befandt sig i et alvorligt finansielt uvejr.

ESPLANADEN – BRANCHEAVISEN SØFARTS FASTE PODCAST OM AKTUELLE TENDENSER I DET BLÅ DANMARK

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125