23948sdkhjf

Hapag-Lloyd slutter sig til Center for Zero Carbon Shipping

Det tyske rederi Hapag-LLoyd har tilsluttet sig det mærsketablerede Center for Zero Carbon Shipping og bliver strategisk partner på projektet.

Det danske rederi A.P. Møller-Mærsk har tidligere meldt ud, at de vil være CO2-neutrale i 2040 og for at understrege beslutningen etablerede selskabet sit eget klimacenter - Center for Zero Carbon Shipping, der siden har fået deltagelse af en række førende selskaber rundt om i verden, der også ser en pointe i at nedbringe CO2-udslippet inden for søfart.

Senest er det tyske rederi Hapag-Lloyd trådt ind i partnerkredsen, hvor selskabet får en strategisk position.

Læs også: Mærsk’s klimacenter lancerer storstilet strategi for kulstoffri skibsfart

Sammen med centret vil Hapag-Lloyd arbejde på at udvikle CO2-frie teknologier og løsninger til den maritime industri.

Hapag Lloyd får også plads i Center Advisory Board, der vejleder og rådgiver om overgangsstrategier.

- Hapag-Lloyd er et perfekt match til Centeret. De har givet ambitiøse tilsagn om at reducere kulstofemissioner og forfølger disse mål ved at foretage omfattende investeringer i nye dual-fueled skibe og et imponerende energieffektivitetsprogram. Deres portefølje af knowhow er imponerende, og vores team ser frem frem til at forene kræfterne og arbejde sammen, hedder det i en udtalelse fra centrets administrerende direktør Bo Cerup-Simonsen.

Hapag-Lloyd har tidligere meldt ud, at de vil reducere flådens emission med 30 procent i 2030 og sigter mod at være klimaneutral i 2045. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109