23948sdkhjf

Bortvist Hanstholm Havn-chef går til Hirtshals Havn

Allerede inden sin første arbejdsdag lå den nye salgschef i Hansholm Havn i forhandlinger med en anden arbejdsgiver, som viste sig at være konkurrenten Hirtshals Havn, skriver Nordjyske.

Denne artikel omhandler en sag, der i sommeren 2021 fandt sin afslutning derved, at Steen Harding Hintze blev renset for alle anklager og modtog erstatning. Læs om sagens afslutning her

--- --- --- --- 

Som vi her på Søfart skrev i december, skulle Steen Harding Hintze starte 1. januar 2021 som salgschef i Hanstholm Havn.

Det gjorde han, men det blev en ultrakort karriere.

Steen Harding Hintze tiltrådte ganske vist den 1. januar, men sagde op allerede den 31. januar og blev derefter bortvist.

Som salgschef skulle Steen Harding Hintze medvirke til at gøre Hanstholm Havn til Europas grønneste havn. Han kom til Hanstholm Havn fra et job som direktør for Energifonden Skive.

I januar var der i Hanstholm ikke tegn på, at Steen Harding Hintze puslede med andre planer. Derfor kom det som et en overraskelse, da Steen Harding Hintze for en uge siden sagde op til fordel for et tilsvarende job hos Hirtshals Havn, som er konkurrent til Hanstholm Havn.

Tog han fortrolige oplysninger med sig?

Direktør for Hanstholm Havn Nils Skeby er ifølge Skive Folkeblad chokeret over såvel den pludselige opsigelse som Hirtshals Havns ageren i sagen, og ifølge Nordjyske tog Steen Harding Hintze fortrolige oplysninger med sig ud af døren, da han stoppede efter en måneds ansættelse.

- Jeg er ekstremt overrasket og ikke mindst skuffet over, at Steen Harding Hintze vælger at opsige sin stilling efter kun én måned. Som organisation havde vi en stor tro på, at vi havde fundet det rette match til vores organisation og den rette kompetence til at udvikle havnen i den rigtige retning. Vi har udvist Steen en stor tillid og givet indblik i havnens målsætninger og strategiske arbejde. Der kan være mange naturlige årsager til at skifte job, men at denne opsigelse sker efter kun én måneds ansættelse og er forårsaget af en ansættelsesaftale hos vores havnekollegaer i Hirtshals Havn – og ovenikøbet som direktør for et udviklingsselskab, der arbejder med en konkurrerede agenda, er et scenarie, som jeg absolut ikke havde tænkt muligt, og som jeg er meget frustreret over, siger Nils Skeby til Skive Folkeblad.

Steen Harding Hintze ønsker ifølge folkebladet ikke at kommentere sagen før i næste uge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078