23948sdkhjf

Samsø-færger får nyt vedligeholdelsessystem

Både ny Aarhus-færge og Hou-færgen hos Samsø Rederi skal vedligeholdes vedhjælp af software fra Aalborg-virksomheden Logimatic

Samsø Rederi investerer i Logimatic’s vedligeholdssystem Sertica til færgen ’Prinsesse Isabella’, som sejler mellem Hou og Sælvig, samt den nye hurtigfærge ’Lilleøre’, der indsættes mellem Aarhus og Samsø til april 2021.

Rederiet vælger at udskifte det nuværende vedligeholdssystem på ’Prinsesse Isabella’ med Sertica i forbindelse med idriftsættelse af den ny hurtigfærge.

Det skriver Logimatic i en pressemeddelelse.

- Som livline til Samsø er det vigtigt for os, at vi har en sikker og effektiv drift. Med et system som Sertica kan vi planlægge og optimere vedligehold digitalt og simplificere interne arbejdsgange med mobile apps, forklarer Per Nymann, teknisk chef hos Samsø Rederi.
Hans Christian Jensen, salgschef hos Logimatic, tilføjer:

- I sidste måned var jeg på besøg på ’Prinsesse Isabella’ for at underskrive salgskontrakterne og gav samtidig en fem minutters undervisning i brug af Sertica-appen. Der skal faktisk ikke mere undervisning til, for det er jo meningen det skal være let.

Christian Damhøj Jensen, maskinchef ombord på ’Prinsesse Isabella’ er enig og uddyber:
Appen er faktisk overraskende smart og det skal være dead-simple for sådan en gammel mand som mig. Jeg skal blot tage et billede, igangsætte et job og trykke på knappen, når jobbet er udført.

Netop simpliciteten og mobiliteten i form af en app er en af grundene til Samsø Rederi har valgt at skifte til vedligeholdssystemet Sertica, forklarer Per Nymann:

- Vi forventer at få en nemmere hverdag med et logisk og brugervenligt vedligeholdssystem, hvor vi kan komme i mål med ganske få klik. Vi kender jo systemet fra andre rederier og ved de har en super support oppe i Aalborg, udtaler han endvidere i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093