23948sdkhjf

Cecilie Lykkegaard bliver vicedirektør hos Danske Maritime

Cecilie Lykkegaard bliver Danske Maritimes nye vicedirektør. Det sker efter i alt fjorten år i Danske Maritime, hvor Cecile Lykkegaard har haft mange forskellige arbejdsopgaver, skriver Danske Maritime i en pressemeddelelse.

Cecilie Lykkegaard skal blandt andet bidrage til arbejdet med at få medlemmerne i Danske Maritime bedst muligt gennem corona-krisen, oplyser Cecilie Lykkegaard.

- Jeg har i mange år brændt for det maritime og opgaven med at skabe gode rammevilkår og muligheder for industrien, og jeg er selvfølgelig rigtig glad for den tillid, som foreningen viser mig. Det er en krævende tid, vi befinder os i, hvor vi kan mærke, at medlemsvirksomhederne har ekstra brug for os, og hvor vi har en meget vigtig opgave med at få dem bedst muligt gennem krisen – ikke mindst gennem vores politiske arbejde, siger Cecilie Lykkegaard.

Cecilie Lykkegaard er 42 år og uddannet Cand.Com. i Kommunikation og Virksomhedsstudier.

- Det var både spændende og givtigt at være nogle år i en anden branche. Det har helt klart givet mig en ballast, jeg ikke ville være foruden. Men det var også dejligt at vende tilbage til den maritime branche, hvor der altid er gang i en masse nye ting, både hos vores helt små iværksættermedlemmer og videre op til de meget store globale virksomheder. Netop nu er alle i samme gyngende båd for at kunne stå distancen på verdensmarkedet, blandt andet ved at gribe mulighederne og være i front på den grønne dagsorden. Så der er meget på bordet, som jeg glæder mig til at arbejde videre med, siger Cecilie Lykkegaard.

Jenny Braat, Danske Maritimes administrerende direktør, glæder sig til at samarbejde videre med Cecilie Lykkegaard.

- Cecilie er en nøglefigur i vores organisation og vellidt både blandt kollegaer og ude hos vores medlemsvirksomheder. Vi har haft et godt og givende samarbejde i en lang årrække allerede, så jeg ved, hvad vi får, og det er meget værdsat, siger Jenny Braat.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079