23948sdkhjf

Semco får ny HR-direktør

Thomas Nagbøl Mejlgård (44) har fra i dag fået titel af senior vice president for people, safety & quality i Semco Maritime.

Selskabet fortæller i en pressemeddelelse, at Thomas Nagbøl Mejlgård dermed har ansvar for at udvikle og eksekvere på Semco Maritimes HR-strategi. Han bliver medlem af koncernens direktion med direkte reference til adm. direktør Steen Brødbæk.

Med afsæt i ledende stillinger i Salling Group, Vestas, LEGO-koncernen og Arla Foods har Thomas Nagbøl Mejlgård omfattende erfaring med projektledelse og udvikling af ledere, medarbejdere og organisationer i internationale virksomheder, oplyser Semco.

- Semco Maritime har høje ambitioner og en strategisk målsætning om at være ‘Best Workplace’ for ledere og medarbejdere, og jeg ser frem til at bidrage til den videre udvikling i samarbejde med gode kollegaer i ledelsen og i alle dele af forretningen, siger Thomas Nagbøl Mejlgård i pressemeddelsen.

Thomas Nagbøl Mejlgård har en kandidat i strategi, organisation & ledelse ligesom han er certificeret i en række avancerede ledelsesdiscipliner og -værktøjer, fremgår det. 

Læs også: Semco baner vejen for to havmølleparker

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156