23948sdkhjf

Svitzer Europe får ny COO fra Maersk Drilling

Efter 13 år hos Mærsk Drilling skifter Kasper Karlsen nu boreskibe- og rigge ud med slæbebåde. Det sker i kraft af, at han i dag er tiltrådt en ny stilling som driftsdirektør (COO) i Svitzer Europe.

- Det er et stort privilegie at blive udnævnt som COO for Svitzer Europe – et af shippings mest anerkendte og respekterede globale brands, siger Kasper Karlsen i en pressemeddelelse.

Hos Maersk Drilling har han varetaget en række forskellige lederroller inden for drift, teknik og support. Senest har han været chef for transformation og customer solutions, ligesom han har været ansvarlig for standardisering og optimering på tværs af organisationen. 

- Eftersom slæbebranchen undergår en markant transformation, og vores industri er under hidtil uset pres, har Kasper de idéelle forudsætninger for at hjælpe Svitzer Europa med at tilpasse sig til den nye normal og hjælpe med at skabe en række nye kundeorienterede forbedringer vores europæiske operationer, siger Svitzers CEO Kasper Nilaus i pressemeddelelsen. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.127