23948sdkhjf

Tre nybygninger lige på trapperne til Svitzer Americas

Svitzer-divisionen Svitzer Americas, der dækker Sydamerika og Caribien, tilfører sin flåde tre nybygninger; to slæbebåde og en arbejdsbåd. De tre nye fartøjer bringer ifølge Svitzer den samlede flåde i Svitzer Americas op på 82 fordelt imellem et stort antal havne og terminaler i 12 forskellige lande.

- Jeg ser frem til at byde ’Svitzer Abaco’, ’Svitzer Isabela’ og ’Svitzer Moín’ velkommen til Svitzer Americas-flåden. De er alle afgørende for vores flådefornyelses- og ekspansionsstrategi, som vil gøre os i stand til fortsat at imødekomme vores kunders krav samt sikre sikker, pålidelig og effektiv drift.

- Vi vil fortsætte med at udvide og forny vores flåde i de kommende år, og i 2023 vil vi begynde at modtage de nybygninger, der blev bestilt til vores Brasilien-aktiviteter sidste år, udtaler Arjen van Dijk, der er adm. direktør i Svitzer Americas i en meddelelse på Svitzers nyhedssite på nettet.

De to nye bugserbåde vil blive beskæftiget i Svitzers operation i Bahamas og Den Dominikanske Republik, mens arbejdsbåden bliver stationeret i Costa Rica.

Tæt på levering

Det bliver ’Svitzer Isabela’, der går til Den Dominikanske Republik. Nybygningen er opkaldt efter den første by, spanierne etablerede i landet. Den 70 pæletræk ton store nybygning er baseret på et design fra Robert Allan, Ramparts 2400SX, og den leveres fra tyrkiske Sanmar.

’Svitzer Abaco’, der skal placeres på Bahamas, er ligeledes på 70 ton pæletræk, men baseret på et Damen 2312-design.  ’Svitzer Abaco’ og er leveret af Damen Shipyard i Vietnam. Begge bugserbåde er af ASD-typen.

Arbejdsbåden ’Svitzer Moín’ skal foretage vanddybde-undersøgelser ved APM Terminal Moín i Costa Rica i forbindelse med den løbende sandsugningsoperation i indløbet. Arbejdsbåden leveres fra Besiktas Shipyard i Tyrkiet.

Alle tre nybygninger ventes ifølge Svitzer idriftsat inden udgangen af næste måned.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14