23948sdkhjf

Scandlines sejler på halvt blus

Selvom trafikken er steget eksplosivt på Scandlines' to ruter fra den 15. juni, hvor grænsen mellem Danmark og Tyskland blev genåbnet, oplever rederiet stadig kun halvdelen af den travlhed, der er normalen for denne tid på året. 

Det skriver Folketidende.

I sidste uge var 150 ud af Scandlines' 350 medarbejdere tilbage, men på grund af den sparsomme trafik er der endnu ikke brug for de sidste medarbejdere. Det samme gælder de sæsonarbejdere, som rederiet sædvanligvis hyrer ind.

- De arrangementer, vi plejer at afholde for at rekruttere sommerferieafløsere – såkaldte "sommerfugle" – om foråret, kunne vi ikke afholde, da landet lukkede ned. Og vi ikke havde heller ikke mulighed for at sende dem på de nødvendige kurser under nedlukningen. Der er heller ikke samme behov for afløsere i år, som på "normale" år, da vi fortsat kun betjener halvdelen af de biler, vi normalt betjener på denne årstid, siger Scandlines' kommunikationschef Anette Ustrup Svendsen til Folketidende.

Som Søfart tidligere har skrevet, havde de to ruter Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock i den dårligste uge under nedlukningen blot 955 personbiler med ombord tilsammen. I den første uge, efter grænserne er åbnet, var tallet oppe på 18.640 personbiler (12. juni – 22. juni).

Læs også: Driftsdirektøren: Her er de sidste forhindringer for CO2-frie færger til Tyskland

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11