23948sdkhjf

Erria køber dansk-ejet leverandør i Vietnam

Erria ekspanderer nu i Vietnam, efter at shippingvirksomhed igennem de seneste år har leveret ydelser inden for opbevaring og reperation af containere i både det nordlige og sydlige Vietnam.

Nu har Erria overtaget den dansk-ejede virksomhed Mermaid Maritime Vietnam, der beskæftiger 34 ansatte inden for sikkerhed og udstyr til livredning og brandslukning. Det er shippingbranchen samt olie- og gassektoren, der udgør kundegrundlaget i virksomheden.

Mermaid og Erria er ikke ubekendte for hinanden. Mermaids bestyrelsesformand Kristian Svarrer sidder i forvejen i bestyrelsen hos Erria, ligesom Errias adm. direktør Henrik N. Andersen er medlem af bestyrelsen i Mermaid. 

På vegne af Mermaid fortæller Kristian Svarrer i en pressemeddelelse, at hans familie siden 2011 har gjort forretninger i Vietnam igennem Mermaid. 

- Vi er meget stolte over det, som Mermaid-teamet har opnået igennem årene, og det var ikke nogen nem beslutning for os at lade vores veje skille. Men vi har besluttet, at Mermaid vil være bedre positioneret til at realisere sit store vækstpotentiale med nye ejere ved roret, siger han i en pressemeddelelse.

Under sit nye ejerskab fortsætter Mermaid som en selvstændig forretningsenhed, hvor Søren V. Mortensen bliver ved med at være direktør. Erria vil bruge sit setup i Vietnam til at understøtte Mermaids kommercielle indsats, hvor det giver mening. 

- Mermaid er en meget attraktiv og succesfuld virksomhed med en gennemprøvet forretningsmodel, siger Henrik N. Andersen i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Resultaterne og kompetencerne blandt Mermaids medarbejdere taler for sig selv, og vi vil fortsætte Mermaids tradition for at være en attraktiv og ansvarsfuld arbejdsgiver, siger Henrik N. Andersen. 

Erria har i nærheden af 250 medarbejdere fordelt på Danmark, Ghana og Vietnam. 

Læs også: Erria tegner to-årig kontrakt med Mærsk-konkurrent

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079