23948sdkhjf

Total hjemsender 150 arbejdere fra underleverandører

Den dobbelte lussing, som for tiden synger hos olieselskaberne i form af både corona-krise og oliepriskrig, får nu konsekvenser for 150 medarbejdere med relation til Total i Esbjerg. 

Det skriver Jyske Vestkysten

De 150 medarbejdere er håndværkere og stilladsarbejdere, som Total har lejet ind igennem underleverandørerne Semco og Muehlhan. Medarbejderne arbejder på nedtagningen af Tyra-platformen, men med den nye virkelighed bliver der ikke brug for dem i perioden, fra Tyra er pillet ned, til de nye installationer skal opføres. 

Det var planen, at Total i den mellemliggende periode skulle køre med to rigge. Men nu er arbejdsprogrammet for de danske aktiviteter ændret, så en enkelt rig i dansk farvand rækker.

- Lige nu overvejer vi situationen, mens vi håber, at vi kan finde en løsning til gavn for alle i denne helt ekstraordinære situation, hvor vi gerne vi beholde så mange ansatte som overhovedet muligt. For vi får brug for dem igen, siger Lasse Møller, der er afdelingschef for offshore i Muehlhan, til Jyske Vestkysten. 

Læs også: Norsea sikrer vigtig offshore-kontrakt

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141