23948sdkhjf

Norsea sikrer vigtig offshore-kontrakt

Norsea, der med base i Esbjerg leverer en bred vifte af ydelser til offshoreindustrien, har netop vundet en 10-årig kontrakt med Total som baseleverandør for olieselskabets olie- og gasaktiviteter ud af Esbjerg Havn. 

Det skriver Jyske Vestkysten

Kontrakten har en værdi af en mia. kroner over de kommende ti år, og med kontrakten er ikke mindre end 120 arbejdspladser sikret hos Norsea på Esbjerg Havn. Der er tale om den største kontrakt for Norsea Denmark nogensinde. 

- Vi ser meget frem til at fortsætte og udbygge et stærkt partnerskab. Vi går ydmygt og dedikeret til opgaven, siger Jesper Høj-Hansen, CEO i Norsea Denmark, til Jyske Vestkysten. 

Med kontrakten kommer Norsea til at udvide sin i forvejen brede palette af ydelser, så det for eksempel også gælder affaldshåndtering og digitale løsninger. For Total handler det om at kunne fokusere på det, der er olieselskabets kerneforretning.

- Det er vigtigt for os at have en leverandør, som formår at løfte en større del af værdikæden, så vi kan simplificere vores operation, siger Gert Møller Nielsen, der er chef for supply base and lifting i Totals Esbjerg-baserede forretning. 

Som Søfart tidligere har skrevet, har fremtiden for Norsea set noget usikker ud, efter at corona-krisen og den faldende oliepris på samme tid satte kurs mod virksomhedens forretningsgrundlag. 

Læs mere: Esbjerg-leverandør frygter slag fra to fronter

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.1