23948sdkhjf

Lightship Chartering udpeger ny CEO

Mæglervirksomhed Lightship Chartering, der med danske rødder og hovedkontor i Schweiz opererer i tank og tørlast, har udpeget en ny CEO i skikkelse af Sune Fladberg.

Den nye CEO kommer med en baggrund i tørlast, hvor han tidligere har været VP i Clipper Group og senest adm. direktør i Genco Shipping A/S.

Ifølge Lightships bestyrelsesformand Morten Havn er den nye direktør et vigtigt skridt for virksomheden. 

- Vi er vokset enormt meget siden 2015, og virksomheden har nu det rigtige ledelseshold til at facilitere og understøtte yderligere vækst, siger han i en pressemeddelelse, hvor også den nye CEO kommer til orde:

- Efter at have arbejdet sammen med Lightship i mange år er jeg ekstremt stolt over at blive en del af virksomheden. Den har altid været synonym med mæglervirksomhed af høj kvalitet, og vi vil stræbe efter at fastholde den status, imens vi fortsætter udviklingen, siger Sune Fladberg. 

Den nuværende CEO Gian Luca Garufi, der også er partner i virksomheden, vender tilbage til en rolle som ansvarshavende for dag-til-dag-trading. I løbet af den seneste måned er staben på Lightships kontor i London blevet udvidet med yderligere fire medarbejdere, så der nu er mere end ti mæglere på kontoret.

Desuden er Susanne Bonde blevet head of finance i mæglervirksomheden, der forventer at udvide antallet af kontorer til ni i løbet af året med et nyt kontor i Asien.

Læs også: Lightship Chartering har hyret de første folk til nyt London-kontor

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078