23948sdkhjf

Stena lukker ned til Norge og Sverige

Stena Line lukker midlertidigt for al passagertrafik på ruterne og fra Norge og Sverige, og Fjordline indstiller også alle sejladser til og fra Norge.

Det sker efter regeringen fredag meddelte, at Danmarks grænser lukkes for at bremse coronasmitten.

Stena Line lukkede allerede ned for passagerer i løbet af lørdagen, og danskere i både Norge og Sverige har derfor 72 timer til at rejse hjem via de svenske ruter (Göteborg-Frederikshavn + Halmstad-Grenaa) - altså frem til tirsdag kl. 12.

Fjordline først lukker helt ned for sejladserne mandag morgen.

Frederikshavn-Göteborg ruten vil indtil videre fortsat være i drift efter plan med færgerne Stena Danica og Stena Jutlandica, men vil kun transportere fragt ombord.

Grenaa-Halmstad: Fra lørdag den 14. marts kl. 12 lukkede Stena Line ned for passagertrafikken mellem Grenaa og Halmstad. Ruten vil fortsat være i drift efter planen med Stena Nautica-færgen, men vil kun transportere gods ombord.

Frederikshavn-Oslo: Fra lørdag den 14. marts lukkede Stena Line ruten Frederikshavn-Oslo midlertidigt. Stena Saga, der besejler ruten, vil blive i Oslo indtil videre.

Sådan gør Fjordline:
Bergen- Hirtshals: Sidste afgang søndag d. 15. marts kl. 13.30.

Stavanger-Hirtshals: Sidste afgang mandag d. 16. marts kl. 08.30.

Langesund-Hirtshals: Sidste afgang søndag d. 15. marts kl. 14.30.

Som en ekstraordinær trafikforbindelse etablerer Fjord Line i stedet to daglige afgange i hver retning mellem Hirtshals og Kristiansand. Alle passagerer, som er booket ind på en af de linjer, hvor sejladsen nu indstilles, vil få tilbuddet om at rejse på den nye midlertidige linje i stedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095