23948sdkhjf

Clipper scorer skibe fra norsk pool

En flåde af ultra- og supramax-skibe fra norske Klaveness overgår fra 1. april til Clipper Group med hovedkontor i København. 

Det oplyser Klaveness i en pressemeddelelse.

Der er tale om poolen Bulkhandling, der har rødder tilbage til 1963. Tilbage i 2019 erklærede Klaveness dog, at strategien var at nedtone sine aktiviteter i supramax, og at man derfor begyndte at lede efter nye pool-partnere. 

Ifølge Tradewinds er der tale om, at 15-20 skibe følger med alt afhængig af, hvor mange medlemmer af poolen, der vælger at flytte med over til Clipper. 

I Klaveness begrunder CEO Lasse Kristoffersen beslutningen med, at fremtiden for poolen er bedre hos Clipper. 

- Bulkhandling-poolen bliver anset som markedsledende og har et stort potentiale for vækst. Vi mener, at dette bedst kan opnåes under Clippers vinger, og vi er sikre på, at de vil kunne levere et endnu bedre produkt til sine kunder i fremtiden. 

Det bliver fremhævet i pressemeddelelsen, at tørlastmarkedet for øjeblikket gennemgår en usædvanligt udfordrende periode, hvor udbruddet af corona-virus sammen med den sædvanlige lavsæson gør det svært for tørlastrederierne at finde gode TC-aftaler. 

- Tidspunktet er inde til at slutte sig til pools, siger Clipper Groups CEO Peter Norborg i pressemeddelelsen og tilføjer, at andre overvejer at tilslutte sig. 

- Vi ser frem til at annoncere nye pool-medlemmer i den nære fremtid, siger ham.

Læs også: Clipper sælger tørlast-trio

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095