23948sdkhjf

Corona-virus fører til aflysning af topmøder

Flere store shipping-topmøder bliver nu aflyst på grund af udbruddet af corona-virus

Både i USA, Dubai og Singapore har udbruddet af corona-virus nu ført til, at store internationale shippingtopmøder og -konferencer bliver aflyst eller flyttet til senere på året.

Det skriver Tradewinds

I USA gælder det den store containerkonference TPM, der bliver afholdt hvert år i Los Angeles. Konferencen skulle i år have været afholdt fra den 1.-4. marts, men sådan kom det altså ikke til at gå, oplyser IHS Markit, der står bag konferencen. 

- Beslutningen blev truffet efter nylige retningslinjer fra sundhedsmyndighederne og i lyset af de hurtigt tiltagende globale tilfælde af Covid-19, særligt i det vestlige USA i løbet af de seneste 24 timer, udtaler IHS Markit ifølge Tradewinds. 

Både Mærsk, CMA CGM og Hapag-Lloyd var på talerlisten til konferencen. 

Blandt andre højt profilerede shippingkonferencer, der nu er aflyst, er Singapore Maritime Week. Begivenheden dækker over en række individuelle arrangementer, hvoraf nogle er blevet aflyst, og andre foreløbigt er udskudt til senere på året. 

Også Asian Pacific Maritime i Singapore, norske DNB's shipping- og energikonference og Singapore Iron Ore Week er aflyst, imens Marine Moneys konference i Dubai er skubbet til november. 

Læs også: Blue Water om corona-udbrud: "Nu begynder det at blive alvorligt"

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109