23948sdkhjf

Atkins lukker olie- og gasafdeling i Esbjerg

Nedgang i opgaver og et dansk marked, som ikke ser ud til at ændre sig i en overskuelig fremtid, får rådgivningsvirksomheden Atkins til at lukke sin olie og gas-afdeling i Danmark.

I en pressemeddelelse oplyser Atkins, at alle medarbejderne, der i dag er tilknyttet afdelingen, er blevet informeret om, at de er opsagt pr. 1. februar 2020.

Årsagen til lukning af olie og gas-afdelingen i Danmark er, at der igennem en længere periode har været svære betingelser i det danske marked. Det sidste halvår af 2019 har der været et betydeligt fald i opgaver fra særligt de større danske olie og gas-kunder, og det er en tendens, som ifølge Atkins ikke ser ud til at ændre sig inden for en overskuelig fremtid.

– Vores olie og gas-team er kompetente og dedikerede medarbejdere, som vi er kede af at skulle sige farvel til. Vi vil naturligvis sikre, at de bliver hjulpet godt på vej videre, siger Eva Rindom, adm. direktør i Atkins Danmark, i pressemeddelelsen.

Ifølge Jyske Vestkysten er der tale om 25 medarbejdere. De har alle base i Esbjerg, hvor Atkins dog vil bevare sit kontor. 

Fra Esbjerg-kontoret vil Atkins fortsat udvikle og tilbyde sine øvrige rådgivningsydelser inden for risk management, projektledelse, bygherrerådgivning, teknisk design af baner, broer og veje, GIS og it-løsninger og byudvikling, miljø og klima til nationale og internationale kunder, fremgår det af pressemeddelelsen.

Læs også: Regeringen udskyder beslutning om ny oliejagt i Nordsøen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094