23948sdkhjf

Langbenet boregigant venter på ny kontrakt

En af verdens største borerigge, Noble Interceptor, ligger for tiden i havnen i Grenaa. Her skal der udføres mindre reparationer på riggen, mens der arbejdes på at finde en ny kontrakt til den i Nordsøen.

Boreriggen, der har mere end 200 meter høje ben, 150 sengepladser og en vægt på 27.000 tons, har tidligere ligget i Grenaa, dengang under navnet Maersk Interceptor.

Head of stacking hos Noble, Henrik Hundebøl, siger til Randers Amtsavis, at Noble Interceptor har været i dansk sektor i Nordsøen, hvor den har været på tre forskellige lokationer, og nu har den så fuldført en kontrakt. Derfor ligger den i Grenaa Havn, mens man markedsfører den til nye kontrakter.

Henrik Hundebøl vil ikke gætte på, hvornår boreriggen får en ny kontrakt med et olieselskab og skal afsted igen, men imens skal den have udført mindre reparationer.

- Det bliver slet ikke i samme grad som på nogle af de andre borerigge, der har ligget i Grenaa Havn. Men vi kommer både til at bruge lokale håndværkere og specialister inden for offshore, der kommer til Grenaa, siger Henrik Hundebøl til Randers Amtsavis.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Nordsøen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.469