23948sdkhjf

Dee4 hyrer tidligere teknisk chef fra Norden

Opdateret 16/1 kl. 15.10 efter kommentar fra Jens Christensen. 

Det danske investeringsselskab Dee4 Capital, der med Carsten Mortensen i spidsen blev etableret sidste år, har nu hentet en teknisk chef, som samtidig bliver partner i selskabet. 

Der er tale om Jens Christensen, der indtil efteråret var teknisk direktør hos Norden, hvor han siden 2016 har haft titel af senior VP, head of technical. Før det var han direktør for Nordens tørlastoperation, han har tidligere sejlet på Nordens skibe og er master mariner fra Fanø samt MBA fra CBS. Han været en del af Norden siden 1999.

- Jeg var egentlig i gang med at holde en arbejdspause for at blive klogere på, hvad jeg skulle bruge de næste 30 år af mit arbejdsliv på, da jeg stoppede hos Norden i september 2019, siger Jens Christensen til Søfart. 

Han havde egentlig aftalt med sin kone, at han kunne tage sig et års pause, og selv havde han regnet med at vente mindst et halvt år, før han kastede sig ud i noget nyt. Jens Christensen kendte dog Carsten Mortensen fra tidligere, og de to mødtes til en kop kaffe i december. 

Læs også: Carsten Mortensen bag ny investeringsfond

- Og så udviklede tingene sig hurtigt derfra, siger Jens Christensen og fortsætter:

- Der var god kemi med Carsten og Freddie (Lee, der er medstifter af selskabet, red.), og jeg syntes, at det kunne være spændende at prøve at bruge min erfaring i et helt andet setup, hvor jeg også kan blive klogere på, hvordan private equity fungerer. 

Samtidig med udmeldingen om, at Jens Christensen nu er partner samt chef for teknik og operation i Dee4 Capital, annoncerer investeringsselskabet overtagelsen af det fjerde skib i flåden, MR-tankskibet 'Dee4 Dogwood'. Som Søfart tidligere har skrevet, overtager Dee4 skibet, der hidtil har sejlet som 'Nord Organiser', fra japanske Kuyo Shipping. 

'Dee4 Dogwood' skal sejle i Hafnias pool og bliver dermed Dee4's første eksponering i spotmarkedet. 

Læs også: Carsten Mortensen køber Norden-charterskib til Dee 4 Capital

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078