23948sdkhjf

SDK på storindkøb i Esbjerg-virksomheder

SDK Shipping A/S overtager virksomhederne Niels Winther Maritime, Juhl & Ehrhorn samt Esdan-Stevedoring, der alle har base i Esbjerg

Branchen for agentur, befragtning og stevedoring er under konsolidering, og det seneste eksempel er SDK Shippings opkøb af tre virksomheder i Esbjerg. 

Det drejer sig om Niels Winther Maritime, Juhl & Ehrhorn samt Esdan-Stevedoring. Med opkøbene sikrer SDK Shipping sig en fysisk base i den sydvestjyske havneby, hvilket har stået på koncernens ønskeliste igennem længere tid. 

- Vi skulle ikke bruge lang tid på at overveje det, da muligheden opstod. Alle tre selskaber har et utrolig godt renommé i markedet og kernekompetencer, der passer perfekt ind i SDK, siger Søren Gran Hansen, adm. direktør i SDK-gruppen, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi har gennem de seneste år ofte haft opgaver på Esbjerg Havn, men har følt vi burde være repræsenteret med eget kontor for at kunne udvikle vores forretning i området yderligere.

Søren Gran Hansen vurderer, at Esbjerg Havn igennem mange år har forstået at gøre sig attraktiv ved at vækste og udvikle nye arealer.

- Med et lokalt forankret kontor i Esbjerg ser vi derfor enestående muligheder for at udvikle samarbejdet yderligere med nuværende og nye kunder, siger han. 

Om salget af virksomhederne siger Henrik Otto Jensen, adm. direktør i Niels Winther Shipping:

- Vi ønsker at koncentrere os endnu mere om NW Groups øvrige aktiviteter og har derfor besluttet at give stafetten videre til SDK Shipping. Vi har længe fulgt SDK-gruppen og deres positive vækstrejse og føler, at SDK Shipping er de helt rigtige ejere til at sikre den fortsatte udvikling af selskaberne.

De opkøbte selskaberne og den daglige drift forventes at fortsætte uændret i den allerede kendte struktur, oplyser SDK.

Læs også: SDK Shipping køber Odense-selskab

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.142