23948sdkhjf

SDK Shipping sluger jysk transportvirksomhed i milliardhandel

Flere opkøb kan være på vej i Torben Østergaard-Nielsens USTC-koncern, skriver Børsen

Den Torben Østergaard-ejede shippingvirksomhed SDK har nu overtaget 75 pct. af aktierne i transportvirksomheden Freja Transport & Logistics.

Det skriver Børsen.

Dermed vokser SDK markant. Hvor SDK i det seneste regnskabsår omsatte for 1,7 mia. kroner, omsatte Freja for 3,3 mia. kroner, og efter opkøbet tæller SDK 1300 medarbejdere. Ingen af parterne vil tale om prisen, men kilder vurderer over for Børsen at der er tale om et beløb i milliard-klassen snarere end million-klassen.

Opkøbet kan vise sig at være det første i en række af opkøb foretaget af selskaberne i USTC-koncernen. Torben Østergaard-Nielsen håber sågar på at kunne lande flere opkøb i det indeværende regnskabsår, som løber indtil udgangen af april.

- Vi kan godt have en idé om, at vi vil erobre hele verden. Men hvis der ikke er nogen virksomheder til salg, så nytter det ikke noget. Men det her er et signal til omverdenen om, at vi gerne vil købe op. Vi drikker rigtig meget kaffe i øjeblikket, for det kan jo også godt være, at der er nogle ting, der skal modnes i virksomheder, der ikke umiddelbart er til salg, siger Torben Østergaard-Nielsen til Børsen. 

Freja Transport & Logistics var indtil handlen med SDK ejet af Jørgen J. Hansen, der stiftede transportselskabet i 1985. Freja fortsætter som en selvstændigt brand. 

Læs også: Generationsskiftet er på plads i USTC

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109