23948sdkhjf

Mærsk mister sin finansdirektør

Efter mindre end et år på posten har Carolina Dybeck Happe valgt at sige op som CFO i Mærsk. Hun skal i stedet være finansdirektør i General Electric
A.P. Møller-Mærsk må på udkig efter en ny finansdirektør, efter Carolina Dybeck Happe har sagt op, da hun i stedet er blevet udnævnt som CFO i General Electric.

Hun stopper derfor som CFO (Chief Financial Officer) hos Mærsk senest ved udgangen af november 2020. Det skriver selskabet i en meddelelse.

Svenske Carolina Dybeck Happe startede hos A.P. Møller-Mærsk i januar 2019 som CFO og medlem af direktionen. Hun kom fra en stilling som CFO hos Assa Abloy, der er global markedsleder inden for døråbningsløsninger.

Med Carolina Dybeck Happes afsked fortsætter flugten fra chefgangen hos Mærsk.

For to uger siden mistede Mærsk sin driftsdirektør og uofficielle kronprins, Søren Toft. Han valgte at gå efter en toppost som ny CEO for Container Shipping & Logistics hos ærkerivalen MSC.

Læs også: Nu er det officielt: Søren Toft bliver CEO hos konkurrenten

Og så sent som i august fyrede rederiet Anders Boesnæs, der havde været netværkschef i Maersk Line igennem adskillige år.

Carolina Dybeck Happe afløste Jakob Stausholm på posten som finansdirektør. Han sagde op i marts sidste år i forbindelse med, at hans stilling blev ændret fra at være direktør for finans, strategi og transformation til udelukkende at være finansdirektør. Jakob Stausholm skiftede i stedet til en stilling som CFO i minegiganten Rio Tinto, hvor han startede i september 2018.

Læs også: Stausholm får topjob i minegigant
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141