23948sdkhjf

'Pearl Seaways' vendte om med syg passager

Et syn af de mere sjældne mødte borgere langs det nordlige Øresund, da DFDS-færgen 'Pearl Seaways' i går ved 19.30-tiden afbrød sin tur til Oslo og vendte om, da den var ud for Kullen i Sverige.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis. 

Det er som regel muligt at stille uret efter Oslo-færgerne på vej mod nord, men på grund af en syg passager satte ‘Pearl Seaways’ kursen tilbage mod Danmark.

- Oslo-båden er vendt om, fordi der er en syg passager ombord. Der er faciliteter ombord til at håndtere en del pludselig opståede situationer, men ved alvorligere tilfælde af sygdom er skibet i kontakt med Radio Medical for at rådføre sig med læger. De har vurderet, at der var behov for at vende om, siger DFDS’ kommunikationsdirektør Gert Jakobsen til avisen. 

Han forklarede, at Oslo-båden er for stor til at gå ind i Helsingør eller Helsingborg Havn. Ved 2030-tiden var ‘Pearl Seaways' nået til Sveasøjlen ved Helsingør, og en kinesisk passager med stærke mavesmeter kunne sejles i land i en syv meter lang redningsbåd, og 'Pearl Seaways' kunne fortsætte mod Oslo. 

Læs også: DFDS og CMP skal se på landstrøm til København

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11