23948sdkhjf

Viking Sky-passagerer sagsøger rederi

Amerikansk advokatfirma går efter ti mio. dollar i kompensation til passagererne på 'Viking Sky'

De omtrent 1.000 passagerer, der var ombord på det nødstedte krydstogtskib 'Viking Sky' i slutningen af marts, fortjener mere i kompensation end et nyt krydstogt. 

Sådan lyder det fra advokaten Michael Winkleman i et interview med tv-kanalen Fox News.

Han advokatfirma – Lipcon, Margulies, Alsina & Winkleman (LMAW) – opfordrer nu alle passagerer til at melde sig i et gruppesøgsmål mod krydstogtrederiet Viking Ocean. 

Læs også: Efter Viking Sky: Polarkoden gør os overmodige

Anklagen går på, at rederiet lod det 2017-byggede krydstogtskib 'Viking Sky' sejle ud vel vidende, at det ville ramme et vejrfænomen, som LMAW refererer til som en Bomb Cyclone. En tilstand, hvor barometertrykket falder med mindst 24 millibar på et døgn. 

- På intet tidspunkt blev passagererne informeret eller advaret om den forestående fare, skriver advokatfirmaet på sin hjemmeside

I interviewet med Fox News fortæller Michael Winkleman, at erstatningskravene vil variere fra passager til passager, da der er stor forskel på, hvor svære traumer, passagererne har været udsat for. For eksempel brækkede en kvindelig passager to ribben, og hendes mand er stadig indlagt med kvæstelser i ryggen, imens andre slap med skrækken. 

Det indledende erstatningskrav er 10 mio. dollar i alt, svarende til 66,5 mio. kroner eller omtrent 66.500 kroner pr. passager. 

Se interviewet med Michael Winklemann herunder.

Artiklen er en del af temaet VIDEO.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093