23948sdkhjf

Direktør forlader vindrederi efter uenighed

Uenighed om strategien har ført til, at A1 Partners ikke længere har nogen adm. direktør

Uenighed om en ny kurs for vindrederiet A1 Partners A/S har ført til, at den hidtidige adm. direktør, Tom Østerlund Nielsen, har forladt rederiet. 

I en pressemeddelelse oplyser rederiets bestyrelse, at Tom Østerlund Nielsen den 2. maj i år indgav sit ønske om at "udtræde af direktionen for koncernens selskaber med øjeblikkelig virkning".

- Årsagen er, at Tom Østerlund Nielsen ønskede en videreførelse af koncernens strategi, der ikke er i overensstemmelse med den strategi, som bestyrelsen ønsker, fremgår det af meddelelsen.

Som ny direktør (COO) for koncernens selskaber er konstitueret Martin Ørberg, som ifølge bestyrelsen har mange års branchekendskab inden for de markedssegmenter, som koncernen beskæftiger sig med.

- Bestyrelsen i A1 Partners A/S anser koncernens nuværende markedsposition og muligheder i markedet for yderst interessante og vil med øget fokusering af den grønne profil af forretningens tonnage udvide i takt med, at naturlige forudsætninger herfor opstår, fremgår det. 

A1 Partners blev stiftet den 22. maj 2017 af Henrik Olesen, Søren Ulrik Toft-Jensen og Tom Østerlund Nielsen, der hidtil har ejet en tredjedel af aktierne hver. Det fremgår ikke af meddelelsen i dag, hvad den seneste udvikling har af betydning for Tom Østerlund Nielsens medejerskab i rederiet.

Læs også: Vindsatsning giver Svendborg-rederi voldsomt vokseværk

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11