23948sdkhjf

Maersk Supply lander FPSO-ordre i Guinea-bugten

Maersk Supply Service udvider nu listen over leverancer af det, som rederiet kalder integrerede løsninger, med en ny kunde og et nyt land.

Det sker i forbindelse med en ny ordre, hvor rederiet skal stå for fastsurringen af en FPSO i Guinea-bugten. Kunden er en "stor amerikansk olieproducent", oplyser Maersk Supply Service i en pressemeddelelse uden at sætte navn på kunden. 

- Vi har tidligere leveret maritime ydelser til denne kunde, men vi er ikke desto mindre fornøjede over, at de anerkender vores udvidede kompetencer og har vist os den tillid, det kræver at levere på denne komplekse opgave, siger Maersk Supply Services CEO Steen S. Karstensen i meddelelsen.

Ordren kommer til at aktivere fire store AHTS'ere foruden fjernstyrede undervandsfartøjer (ROV) og survey-ydelser. Maersk Supply Service skal stå for ingeniør-arbejde, anskaffelse og transport af udstyr, sikkerhedshåndtering og installation i forbindelse med operationen, der forventes at finde sted i fjerde kvartal 2019.

Operationen vil blive ledet fra rederiets kontor i Aberdeen med støtte fra et hold i Houston. Planlægningsarbejdet går i gang med det samme.

Læs også: Mærsk beholder Supply Service

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109