23948sdkhjf

Esvagt udbygger markedsandel i engelsk sektor

OFFSHORE: ‘Esvagt Cassiopeia’ fortsætter nu i ny kontrakt på det britiske olie- offshore-marked

Serica Energy har indgået kontrakt med Esvagt om levering af ‘Esvagt Cassiopeia’ til standby-opgaver på Bruce-feltet i UK Central North Sea. Det skriver Esvagt i en pressemeddelelse.

Dermed har Esvagt nu syv skibe på det strategisk vigtige britiske produktionsmarked, hvilket glæder adm. direktør Peter Lytzen:

- Det er et udtryk for tillid til Esvagt og vores måde at arbejde på. Desuden er det en vigtig understregning af, at vi kan være konkurrencedygtige med vores kvalitetsskibe, fordi de bringer merværdi for kunden, siger Peter Lytzen.

Esvagt har aktuelt 18 skibe, der er UK MCA-godkendte, og både Esvagt’s materiel og tilgang til opgaverne adskiller sig fra flere af konkurrenternes. Det giver konkurrencefordele i et meget omkostningsbevidst marked.

- Vores skibe er både nyere og mere avancerede end gennemsnittet. Det gør det muligt for os at holde en standby-position tættere på riggen, hvorved vores brændstofforbrug er mindre og responstiden hurtigere, siger Peter Lytzen, og fortsætter:

- Tilgangen er også anderledes. Vi interagerer med riggene og er aktive i sikkerhedsøvelser. Vi har aldrig forladt en installation på grund af vejr, og vi arbejder i væsentligt højere sø end konkurrenterne. Derved forøges riggens vejrvindue til helikopteroperationer og opgaver over siderne, hvilket tilfører vores kunder effektivitet og værdi.

Kontrakten med Serica Energy løber for et år med option på yderligere fem gange et år, hvor ’Esvagt Cassiopeia’ skal bistå Serica Energy i et af sektorens veletablerede produktionsfelter. ’Esvagt Cassiopeia’ kommer fra en kontrakt med Apache, ligeledes i UK-sektor.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11