23948sdkhjf

Stena Line investerer i nordjysk hotelkapacitet

Rederiet Stena Line skyder et tocifret millionbeløb i Hotel Scandic The Reef, der er øremærket til at renovere alle 210 værelser

Det Stena Line-ejede frederikshavnske hotel Scandic The Reef står over for en gigantisk renovering. Over de næste fem år vil hotellets værelser gennemgå en total renovering, så de passer ind i hotellets caribiske tema. 

Det oplyser Stena Line i en pressemeddelelse. 

Renoveringen, der koster et ikke nærmere oplyst to-cifret millionbeløb, er en del af det investeringsprogram, Stena Line i øjeblikket gennemfører for trafikken mellem Sverige og Danmark for at øge antallet af rejsende.

Læs også: Charmeoffensiv skal lokke svenskere til Stenas færger

- Med Scandic The Reefs Caribiske oplevelsesunivers knytter vi rejsen om bord på færgen endnu tættere sammen med destinationen og skaber en rød tråd for de rejsende, siger Tony Michaelsen, chef for Stena Lines ruter i Danmark, og henviser til den nyåbnede The Reef Bar på 'Stena Danica'.

Renovering af det trope-inspirerede hotels 210 værelser kommer til at foregå i etaper ad fire omgange. Håndværkerne gik i starten af november i gang med de første 46 værelser.

Læs også: Nu sejler 'Stena Vinga' på Frederikshavn-Gøteborg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094