23948sdkhjf

Palmali-besætning snydt for løn igen

Endnu engang er den russiske besætning på det arresterede Palmali-skib 'Natig Aliyef' blevet snydt for en lovet udbetaling. ITF er på spring.

Den 17. juli i år skulle have været dagen, hvor de 19 besætningsmedlemmer på 'Natig Aliyef' ville få udbetalt den løn, de har til gode.

Det skete bare ikke, skriver TV2 Nord

Skibet tilhører rederiet Palmali og har ligget under arrest i Aalbæk Bugt siden februar i år. Den strandede besætning har ikke fået løn siden marts. I kraft af søfolkenes forsikring er de garanteret fire måneders løn og hjemrejse, men det kræver i så fald en fuldmagt til ITF.

- Jeg er klar til at sejle ud til skibet, når de beder om hjælp, men hvis ikke de vil skrive under, så kan vi ikke hjælpe dem, siger ITF-inspektør Morten Bach til TV2 Nord.

Mediet beretter, at besætningen på 'Natig Aliyef' til russiske kilder har givet udtryk for, at der er tilstrækkelig mad og vand om bord.

Som Søfart tidligere har skrevet, er der taget arrest i tankskibet efter et krav fra Eiger Shipping, der er et datterselskab til den schweiziske oliegigant Lukoil. 

Læs mere: Oliegigant bag arrest i Aalbæk Bugt

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156