23948sdkhjf

Sundbusserne køber ny færge til Øresund

Rederne Hans Froholdt og Geir Jansen fra Sundbusserne har købt 'Jeppe' hos Spar Shipping til udvidet drift på Øresund

Rederiet Sundbusserne har netop underskrevet købskontrakten på endnu en færge, nemlig den tidligere sundbus 'Jeppe', der hermed kommer "hjem" til Helsingør og den eksisterende sundbus 'Pernille' (foto).

Det skriver Helsingør Dagblad

Det er rederiet Spar Shipping i København, der har solgt Jeppe til rederne Hans Froholdt og Geir Jansen fra Sundbusserne. Handlen er samtidig en formalisering af et nyt og tættere samarbejde frem over mellem de to rederier.

Foruden hyppigere afgange fra både Helsingør og Helsingborg ønsker de to rederier at sætte stærkere fokus på blandt andet charter-sejladser på Øresund, sejladser til Hven og andre former for maritime events.

I Helsingør ønsker Sundbusserne at styrke Helsingør-Helsingborg-samarbejdet og dermed erhvervslivets muligheder for rekruttering af medarbejdere på begge sider af Sundet.

- Fra ca. august sætter vi fokus på at skabe nye muligheder for morgenpendling. Vi kan tilpasse os omgivelserne og øvrige transportmidler i begge sundbyer og være fleksible på de tidligste afgange. Det håber vi vil få positiv betydning for pendlingen og erhvervslivets muligheder for at rekruttere medarbejdere på begge sider af Sundet. Vi er med i forskellige set-up´s i Øresunds-samarbejdet, og nu vil vi også ud at fortælle erhvervslivet om de nye muligheder med to færger, siger Hans Froholdt ifølge Helsingør Dagblad.

Sundbusserne har længe udtrykt ønske om at ville købe endnu en færge. Flere kundeundersøgelser har også vist, at de faste gæster om bord ønsker sig højere frekvens.

- Vi vil leve op til de mottoer, som Sundbusserne sejlede på før i tiden. For eksempel "Der går altid en sundbus." Nu håber vi selvfølgelig, at folk vil bakke op og sejle med os.

Købsprisen for sundbussen 'Jeppe' ønsker rederiet ikke at oplyse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094