23948sdkhjf

Markante ændringer i ejerkredsen bag Øresundsrederi

Rederiet Sundbusserne, der sejler på flere ruter ud fra Helsingør, blandt andet til Helsingborg, Hven og København, har fået nye medejere

For at styrke eksisterende ruter og produkter samt med henblik på at udvide med nye tiltag på Øresund, har Sundbusserne fået nye kræfter i ejerkredsen.

Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Sundbusserne er en unik virksomhed, der kan så meget mere end at transportere gæster. Det er en hyggelig oplevelse at tage en Sundbus... Ralf Dujardin, ny medejer af Sundbusserne

De nye medejere ønsker at styrke og udvikle hovedruten Helsingør-Helsingborg og sommerruten København-Hven-Helsingør samt de andre ruter, Sundbusserne arbejder med. Som et led i den plan har rederiets færger ’Pernille’ og ’Jeppe’ allerede været på værft og er blevet opgraderede såvel indvendigt som udvendigt.

Geir Jansen sælger sine aktier i Sundbusserne A/S til Dujardin A/S, der tegnes af Ralf Dujardin, direktør og bestyrelsesformand, og Kronborg Capital – et lokalt investeringsselskab – er indtrådt med en andel. Hans Froholdt fortsætter som medejer og vil fortsat tegne virksomheden udadtil.

Det skal være hyggeligt

De nye medejere, der alle er erfarne forretningsfolk og nogle også shippingkyndige, vil indgå i bestyrelsen og deltage aktivt i strategi og planlægning, men ikke i rederiets egentlige drift.

- Vi er gået ind Sundbusserne med den intention at arbejde på den lange bane. Sundbusserne er en unik virksomhed, der kan så meget mere end at transportere gæster. Det er en hyggelig oplevelse at tage en Sundbus, hvad enten det er ruten Helsingør-Helsingborg, Helsingør-Hven-København eller Helsingør og Helsingborg-København, siger Ralf Dujardin og uddyber:

- Netop det at skabe oplevelser er helt central i den vision og de planer, vi arbejder med. Vi er meget optimistiske i forhold til med den ene hånd at konsolidere og med den anden hånd udvikle virksomheden og aktiviteterne yderligere.

Han suppleres af Hans Froholdt:

- Jeg er både glad og lettet over de nye stærke kræfter, der er kommet til. Alle kan forestille sig, at de sidste år med Covid-19 og lange perioder, hvor vi har været lukket ned, har været hårde for en virksomhed som vores. Denne nye, stærke ejerkonstruktion er lige det, der skal til, for at skubbe Sundbusserne helt ind i fremtidens færgefart.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.126