23948sdkhjf

Thorco Projects åbner to nye kontorer

For at styrke sit globale netværk åbner rederiet to nye kontorer i Italien og Frankrig
Thorco Projects åbner to nye kontorer i henholdsvis Italien og Frankrig. Det sker for at øge Thorcos kommercielle tilstedeværelse i de to markeder og udforske nye forretningsmuligheder, skriver rederiet i en pressemeddelelse.

- Vi er meget tilfredse med at bekendtgøre åbningen af intet mindre end to nye kontorer, som skal støtte vores fremtidige udvikling og bringe os nærmere det italienske og franske marked, siger adm. direktør og partner i Thorco Projects, Thomas Mikkelsen.

Luca Campodonico vil fremover være ansvarlig for at udforske det italienske marked og udvikle ny forretning med kunder i Italien. Han har de seneste seks år arbejdet fra Thorco Projects kontor i Bremen og fortsætter som en del af rederiets Europa-Afrika team sammen med kollegerne fra det tyske kontor.

Den rette mand

I Frankrig bliver Olivier Dupart, som længe har været rederiets ’ven’ og forretningspartner, Thorco Projects nye repræsentant i Paris, fremgår det.

Begge kontorer vil arbejde tæt sammen med Thorco Projects forskellige kontorer rundt om i verden.

- Når det gælder Frankrig er det et marked, vi for det meste har håndteret på afstand. Men da muligheden med den rette mand viste sig, slog vi til. Med Oliver Dupart som repræsentant, styrker vi vores tilstedeværelse og franske forretning, siger Thomas Mikkelsen.

Han tilføjer, at Luca Campodonico i et stykke tid har haft ønske om at vende hjem til Italien for at stifte familie.

- Det var et ønske som harmonerede godt med vores ønske om at etablere en fysisk tilstedeværelse i Italien. Luca er en betroet kollega og kender markedet rigtig godt, og vi ser frem til at se, hvad fremtiden bringer, slutter Thomas Mikkelsen.

Thorco Projects er en del af Thornico-koncernen, som er stiftet og ejet af Christian og Thor Stadil. Rederiet råder over en af verdens største flåder af multipurpose-fartøjer, omkring 80 skibe op til 20.000 dwt.

For nylig søsatte rederiet desuden en ny division, Thorco Projects Dry Cargo, som satser på at udnytte det overlap, der findes mellem multipurpose-markedet og det mindre tørlastsegment i handysize.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172