23948sdkhjf

Svitzer indgår bugser-aftale med APMT

Svitzer har indgået en aftale om bugseropgaver med APM Terminals Poti i i Georgien. Det oplyser Svitzer i en pressemeddelelse.

Havneterminalen ved Sortehavets østkyst bliver i dag betjent af en flåde på tre bugserbåde, to Azimuth Stern Drive (ASD)-fartøjer fra Svitzers flåde plus en bugserbåd fra APM Terminals Potis egen flåde.

- Ved at introducere modern udstyr med stærk fremdrift og manøvredygtighed understøtter vi APM Terminals bestræbelser på at øge effektivitet i Poti-terminalen ved at reducere vejr-relateret nedetid, siger Kasper Friss Nilaus, direktør for Svitzer Europe.

Hos APM Terminals Poti udtrykker direktør Klaus Holm Laursen glæde over, at fartøjshåndteringskapabiliteten er styrket med de nye ASD-fartøjer. Han fremhæver også hensynet til vejrforhold:

- Sidste år ramte en voldsom storm havnen. Så vi snakkede med vores partnere i transportministeriet om vigtigheden af sikker drift i hårdt og blæsende vejr. En af de ting, vi fandt frem til, var behovet for forbedret bugserarbejde, der kan operere i stærk vind, da nedetid på havnen påvirker Georgiens økonomi og supply chain voldsomt.

Svitzers fartøjer bliver chartret på timebasis I den georgiske havn. Aftalen trådte i kraft pr 1. november 2017.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157