23948sdkhjf

Flyvende start for elitetræningscenter

Ni nye virksomheder er blevet screenet og udvalgt som deltagere i Det Maritime Elitetræningscenter.

De ni virksomheder er:
Hipaq i Svenstrup

Logimatic Solutions i Aalborg

Port-Safety i København

PowerCon i Hadsund

A/S Scan i Hvide Sande

SL Power i Faaborg

Vest-El i Hvide Sande

VMS Group i Frederikshavn

World Marine Offshore i Esbjerg

Det Maritime Elitetræningscenter er ét af 12 udviklingscentre placeret rundt om i Danmark i det nationale Scale-Up Denmark projekt.

Centrets mål er at understøtte væksten og udviklingen i små og mellemstore højvækstvirksomheder, der har ambitioner om og potentiale til at være i eliten på sit felt.

Samles i Nordjylland
Den 7.-8. september var de ni virksomheder på start camp på Skallerup Seaside Resort i Nordjylland med fokus på strategi og ledelse.

Deres forløb strækker sig over syv måneder, hvor der bliver arbejdet intensivt med den enkelte virksomheds vækst- og udviklingspotentialer. Det sker gennem individuelle aktiviteter med rådgivning om finansiering og kapitalfremskaffelse samt et rådgivningsforløb ved specialiserede konsulenter. Dertil kommer kollektive aktiviteter i form af camps og workshops om faglige temaer samt med mulighed for erfaringsudveksling og netværk.

- Vi glæder os over, at ambitiøse maritime virksomheder fra hele landet har tillid til, at vores skræddersyede udviklingsforløb kan gøre en forskel for dem og flytte dem nærmere målet om at blive en højvækstvirksomhed. Det er en tillidserklæring, at vi med de nye deltagere nu har i alt femten perspektivrige virksomheder med i den maritime del af Scale-up, som er meget ambitiøse om deres vækstmål, siger Christine Lunde, direktør i Marcod , der driver Det Maritime Elitetræningscenter i samarbejde med Væksthus Nordjylland og Liva Consult.

Der søges lige nu deltagere til hold tre, som starter op i februar 2018. Der er plads til maksimalt otte virksomheder. Interesserede kan kontakte Marcod.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125