23948sdkhjf

Fint besøg på dansk maritimt fremstød i Hamborg

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen besøger tirsdag d. 6. september verdens største maritime messe, SMM Hamburg, for at støtte op om de deltagende danske udstyrsproducenter og fremme danske maritime erhvervsinteresser på det globale marked.

Det Blå Danmark står for næsten en fjerdedel af den samlede danske eksport, og det er vigtigt for væksten og beskæftigelsen i Danmark, at der kontinuerligt arbejdes for at fastholde Danmarks styrkeposition på det maritime område.

Derfor rejser erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen nu til Hamborg for at støtte op om de danske maritime virksomheder på den maritime messe SMM 2016.

”I skibsbygningsindustrien er der stor efterspørgsel på højere effektivitet, grønne løsninger og avanceret digital teknologi, og her har de danske maritime virksomheder og forskningsinstitutioner rigtigt meget at byde på. Messen er en god mulighed for internationalt at vise, hvordan danske maritime virksomheder er på forkant, når det gælder om at skabe effektive og grønne løsninger af høj kvalitet. Det er mit håb, at min deltagelse kan hjælpe med at åbne døre, som måske kan føre til, at der kommer flere nye ordrer til de danske maritime virksomheder, udtaler Troels Lund Poulsen.

På messen vil flere end 100 danske virksomheder vise deres produkter og løsninger frem, og efter åbningen af den danske pavillon vil ministeren besøge nogle af de deltagende danske virksomheder.

Tirsdag eftermiddag vil ministeren besøge nogle af de udenlandske selskaber på messen, som allerede samarbejder med danske maritime virksomheder. Blandt andet besøger han skibsværfterne Meyer Werft og Fincantieri S.p.A., som er blandt de førende inden for krydstogtskibsbygning – en voksende industri med stort potentiale for danske udstyrsproducenter.

Endvidere mødes ministeren med China State Shipbuilding Corporation i håbet om at åbne nye muligheder for dansk-kinesiske maritime samarbejder.
Læs mere om: SMM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125