23948sdkhjf

Dansk enegang med pavillon på SMM Digital

Danmark var det eneste land med egen pavillon, da SMM Digital åbnede tirsdag. 40 danske marineleverandører stod klar som avatarer. Mere end 500 besøgende fandt vej til Virtual Pavillon of Denmark.

Klik på billedet herover for at se kort video!

- Vi var meget spændte på at se, hvad der ville ske kl.10, da vi åbnede de virtuelle døre til Pavilion of Denmark. Når så mange finder vej til de danske leverandører på den første dag, kan vi kun være glade og stolte over det store arbejde, som alle har lagt i at få det her til at lykkes, siger Mie Jessen Jakobsen, Head of Marine, Danish Export Association, der står bag Virtual Pavilion of Denmark.

Hun forklarer, at Danmark er den eneste nation med egen virtuel pavillon:

- De danske leverandører er kendt for at være ambitiøse. Jeg tror på, at det også er grunden til, at vi står på SMM Digital som det eneste land med eget virtuelt univers. Opbakningen har været stor hele vejen – også selvom det er udfordrende at gå ind på en helt ny vej, siger hun

Konferencespor i dag onsdag

Tirsdagen bød på et konferencespor med fokus på fremtidens fremdriftsformer og vejen mod zero emission. En række toneangivende stemmer i industrien var på talerstolen og gav oplæg, som trak stor interesse.

Konferencesporet fortsætter i dag onsdag med fokus på xR i marineindustrien, hvor talere fra Knud E. Hansen, MAN Energy Solutions og Simac sætter scenen.

Sådan besøger du SMM og den danske pavillon:

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125