23948sdkhjf

"Er der noget, jeg aldrig nogensinde har gjort, så er det at administrere"

CC Jensens administrerende direktør Carl Aage Jensen er mere inspirerende end administrerende, hvis han selv skal sige det. Nu fylder den sydfynske erhvervsmand 70 år.
På søndag fylder han 70, og efter mere end 40 år som øverste chef vil han langt hellere kaldes ”inspirerende” end ”administrerende”, for det sidste begreb har han svært ved at hæfte på sig.
 
Læs hele artiklen i Søfart eller HER 
 
”Er der noget, jeg aldrig nogensinde har gjort, så er det at administrere. Jeg vil meget hellere kaldes for inspirerende direktør. Det danske ”administrerende direktør” er en rigtig dårlig betegnelse. Tyskerne bruger ”geschäftsführer”. Der er man meget mere klar over, hvad der ligger i ordet. Svenskerne siger ”värkställende” direktør.
 
Andre lægger i ordet ”administrerende”, at det er noget med tal og analyser. Jeg skal nok læse analyserne, men det er ikke mig, der laver dem. Når modet går ud af hesten, så skal det gå op i rytteren. Jeg driver fremad, inspirerer medarbejderne,” siger Carl Aage Jensen til Søfart på kontoret i det 60 år gamle firma i Svendborg med ca. 250 ansatte, der producerer og sælger oliefiltre til den maritime industri. Omsætningen var i 2011 311 mio. kr.
 
Læs hele portrættet i Søfart fredag eller på soefart E-avis 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094