23948sdkhjf

Sort uheld: Erstatning for Ellen kolliderer med mole

Efter påsejling af mole er flere ruter blevet aflyst en uge frem

Det er under tre måneder siden, at Færgen Ellen midlertidig blev sat ud af spillet efter brand i batterirummet. Nu rammer sort uheld så vikaren.

Færgen Skjoldnæs, der i stedet for Ellen sejler mellem Als, Ærø og Fyn, er nemlig kollideret med en mole på Als. Det skriver TV 2 Fyn.

Kollisionen, som skete lørdag middag, har givet et skub til agterrampen. I første omgang betød det forsinkelser hen over weekenden, men volder tilsyneladende stadig betydelige problemer.

Ifølge Ærøfærgernes hjemmeside mandag er afgange aflyst indtil 8. oktober på ruterne Søby-Faaborg - Faaborg/Søby og Søby-Fynshav / Fynshav-Søby - årsagen er "tekniske problemer", lyder det.

Der sejles stadig Svendborg-Ærøskøbing og med ekstra afgange. Det privatejede Ærøxpressen, som betjener ruten Marstal-Rudkøbing, sejler også uden driftsforstyrrelser.

M/S Skjoldnæs blev indsat som erstatningsfærge, efter at der i juli udbrød brand i batterirummet på færgen Ellen. Siden har færgen ligget stille og har været tilbageholdt af Søfartsstyrelsen, da der foregår en undersøgelse af omstændighederne bag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078