23948sdkhjf

Rønne Havn holder bonusaftale hemmelig

På trods af et udtalt ønske om at være en åben og gennemsigtig organisation, vil Rønne Havn ikke oplyse, hvordan løn og bonus til topledelsen er fordelt

Af regnskabet for Rønne Havn fremgår det, at havnen har udbetalt 3,3 mio. kr. i vederlag, pension og bonus til direktionen. Det fremgår også, at der er indgået en bonusaftale med direktionen vedrørende de løbende forretninger. 

I Rønne Havn består direktionen af administrerende direktør Lars Nordahl Lemvigh og økonomidirektør Max Hansen. Desuden er udbetalinger til den afgående direktør Thomas Bendtsen også en del af regnestykket. 

Kritisk artikel

Det fortæller Bornholms Tidende, der kan referere fra et livligt pressemøde efter den ordinære generalforsamling i Rønne Havn var overstået, hvor blandt andet bonusspørgsmålet kom op efter en artikel i Bornholm.nu

I artiklen bliver bonusaftalerne kaldt hemmelige, fordi beløbet ikke er udspecificeret på trods af havnens ønske om at være en åben og gennemsigtig organisation.

Havnens formand, Jess Christian Persson, er dog ikke enig i denne vurdering.

- Bornholm.nu mener, at bonussen skal være udspecificeret i regnskabet, da det ifølge Bornholm.nu var tidligere praksis. Det har det ikke været, så derfor er jeg ikke enig i, Bornholms.nu’s vurdering af sagen, lyder kommentaren fra formanden til Søfart.

Jess Christian Persson oplyser endvidere, at direktionens samlede lønramme inklusiv løn, pension og bonus udgør 3,3 mio. som oplyst i regnskabet. Dette er for havnens CEO og CFO. I 2022 tiltrådte Lars Nordahl 1/5, så lønrammen udgør både den afgående og tiltrådte CEO. Så lønrammen er ikke usædvanlig, lyder kommentaren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094