23948sdkhjf

Uni-Tankers opruster med flere rustfrie tankskibe

Uni-Tankers udvider sin flåde med fem skibe og satser yderligere på rustfri tankskibe

Rustfrie tankskibe er vejen frem for Uni-Tankers, der netop har oplyst, hvordan rederiet vil udvide sin flåde med samlet set fem skibe. Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Udvidelsen omfatter opkøb af et af rederiets timecharterskibe, 'Marex Noa', som vil blive omdøbt til 'Jutlandia Swan' og tilføjet rederiets egen flåde i maj 2023.

Uni-Tankers overvejer nybygninger efter overskud

Derudover har Uni-Tankers underskrevet en ny aftale med de tidligere ejere af 'Marex Noa' om at bygge to nye søsterskibe i Japan; nemlig 'Marex Nina', som vil blive leveret i 2024 og 'Marex Mia', som vil blive leveret i 2025. Begge skibe er på 12,500-dwt og vil blive placeret på langsigtede timecharterkontrakter med Uni-Tankers.

Strategiske initiativer og en specialiseret bestyrelse sætter Uni-Tankers på en positiv kurs

Udover disse opkøb har Uni-Tankers også underskrevet en kontrakt med en norsk partner om et langsigtet tidscharter på to J19-skibe bygget i henholdsvis 2016 og 2017. Disse skibe vil blive integreret i rederiets flåde i løbet af sommeren 2023 og omdøbt til 'Swan Atlantic' og 'Swan Pacific'.

- Vi er glade for at kunne annoncere denne betydelige udvidelse af vores rustfri stålflåde. Med disse nye skibe vil vi være i stand til at yde endnu bedre service til vores kunder over hele verden, siger CEO i Uni-Tankers Per Ekmann i forbindelse med annonceringen.

Uni-Tankers råder i øjeblikket over en flåde på 37 skibe, hvoraf 15 er ejede skibe og 22 indchartrede skibe, viser selskabets hjemmeside.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Blue Water langer ud efter rederiernes skattefordel: “Det skal jo være på lige vilkår”
Nobelprismodtager advarer skibsfarten om nedgang
DTU satser på synlighed: - Studerende skal have øjnene op for branchens udfordringer
Vigtigt skridt for milliardinvestering i Vordingborg Havn
Nor-Shipping 2023: Fiskekutter kåret som Årets Skib 2023
Havnearbejder-”pjæk” lukker containerterminaler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094