23948sdkhjf

Tre rig-ordrer til Maersk Drilling

Nyt arbejder til ’Mærsk Developer’ og længere opgaver til ’Maersk Resolve’ og ’Maersk Resolute’

Maersk Drilling har indgået kontrakt med Shell, som sender semi-subben ’Mærsk Developer’ på nyt arbejde i Caribien. Det oplyser Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

Kontrakten omfatter boring og færdiggørelse af tre brønde i blok E i East Coast Marine Area ved Trinidad. Opgaven starter i januar 2018 og varer i anslået otte til ni måneder med option på hele to års ekstra arbejde.

- Projektets omfang omfatter en række integrerede ydelser, og vi ser frem til at påtage os ansvaret for disse, mens vi udnytter ’Mærsk Developers’ avancerede borekapabilitet, siger Lars Østergaard, CCO i Maersk Drilling.

‘Mærsk Developer’ er for øjeblikket ved Aruba, hvor riggen i juni i år afsluttede en boreopgave for Repsol Columbia.

Mere arbejder til ’Maersk Resolve’ og ’Maersk Resolute’
Maersk Drilling har også fået to nye opgaver i Nordsøen, som med Lars Østergaards ord fortsat er et nøglemarked for selskabet.

For jack-up riggen ’Maersk Resolve’ er der indgået en kontraktforlængelse med Wintershall Noordzee. Dermed er kontraktens oprindelige 86 dages arbejde forlænget til minimum 160-190 dage med yderligere optioner.

Læs mere: Maersk Resolve skal tilbage på Nordsøen

Ydermere har Maersk Drilling forlænget en aftale med Petrogas E&P Netherlands angående jack-up riggen ’Maersk Resolute’. Kontraktforlængelsen udvider arbejdet fra 95 til i alt 140 dage. Udvidelsen dækker afsluttende arbejder på Q1 Halweg-platformen.

Læs mere: Hollandsk ordre til Maersk Drilling

Kilde: Maersk Drilling

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079