23948sdkhjf

Maersk Drilling vinder caribisk opgave

’Mærsk Developer’ skal på 42-dages boreopgave for Repsol i colombiansk farvand
Maersk Drilling har indgået en kontrakt med Repsol Colombia, som sender semi-subben ’Mærsk Developer’ på arbejde i colombiansk farvand. Det oplyser Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

Kontrakten dækker boringen af Siluro-1 Exploration Prospect, som ventes at vare 42 dage. Kontraktens værdi er på anslået 12 mio. dollars, inklusiv mobilisering og demobilisering.

- Offshore boremarkedet er fortsat ekstremt udfordret, og jeg er derfor stolt over, at vi ved Maersk Drilling fortsat er i stand til at sikre kontrakter til vores rigs. Denne kontrakt markerer en stor mulighed for Maersk Drilling for at udbygge vores gode forhold til Repsol, og vi ser frem til at levere brønden sikkert og effektivt, siger Michael Reimer Mortensen, head of global sales ved Maersk Drilling.

Siluro-1 brønden ligger I Caribien, og arbejdet ventes at begynde i 2. kvartal 2017.

‘Mærsk Developer’ ligger for øjeblikket i den Mexicanske Golf ud for Port Fourchon i Louisiana. Forberedelserne til den nye kontrakt er startet.

En forudplanplagt reaktiveringsproces for ‘Mærsk Developer’ er nu begyndt for at sikre en glidende opstart på arbejdet og god performance i leveringen, siger Michael Reimer Mortensen.

Kilde: Maersk Drilling
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078