23948sdkhjf

Blue Water vinder tredje Kasakhstan-kontrakt

Tengizchevroil (TCO) har benyttet sig af deres option på levering af yderligere to specialdesignede MCV-fartøjer (module carrier vessels) til TCO FGP-projektet.
Tidligere i år annoncerede Blue Water en gigantisk kontrakt i forbindelse med TCO FGP-projektet, med en værdi af 350 mio. dollars. Til dette projekt leder Blue Water et konsortium i partnerskab med Topaz Marine og Energy, som leverer 15 specialdesignede MCV-fartøjer til transport af moduler gennem det russiske flodsystem til nye faciliteter i Prorva, Kasakhstan. Det skriver Blue Water Shipping i en pressemeddelelse.

Den nye kontrakt inkluderer yderligere to MCV-fartøjer – af Vards 921-design – som måler 123 meter i længden og 16,5 meter i bredden. Begge fartøjer er planlagt til levering i andet kvartal 2018, og kontraktens værdi er over 40 mio. dollars.

De 17 fartøjer skal bruges til transport af moduler med en vægt på op til 1800 tons fra Det Baltiske Hav og Sortehavet via russisk farvand til Prorva.

Tengizchevroil LLP er et kasakhisk partnerskab, som udvinder, udvikler og producerer olie og gas. Partnerne er Chevron, 50 procent, KazMunaiGas NC JSC, 20 procent, ExxonMobil Kazakhstan Ventures Inc., 25 procent og LukArco, 5 procent.

Kilde: Blue Water Shipping

Læs mere:
Blue Water Shipping vinder transportkontrakt på 15 skibe til Kasakhstan
Blue Water Shipping og Topaz Energy sætter ny standard for flodtransporter
Blue Water lander ny stor milliard-kontrakt i Det Kaspiske Hav
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093