23948sdkhjf

Blue Water Shipping vinder transportkontrakt på 15 skibe til Kasakhstan

OFFSHORE: Et konsortium med Blue Water i spidsen har skrevet kontrakt på bygning af 15 specialdesignede skibe, der skal bruges i forbindelse med et gigantisk olieprojekt i Kasakhstan.
Gennem de seneste år har transport- og logistikfirmaet Blue Water Shipping gennemført en lang række store, komplekse transportopgaver til Det Kaspiske Hav. Et konsortium med Blue Water i spidsen har skrevet kontrakt på bygning af 15 specialdesignede skibe, der skal bruges i forbindelse med et gigantisk olieprojekt i Kasakhstan for et joint venture: Tengizchevroil (TCO). Ud over Blue Water deltager Topaz Energy and Marine i konsortiet.
 
Blue Water Shippings omfattende erfaringer og ekspertise i håndtering af projekter til det kaspiske område har været afgørende for indgåelse af kontrakten, hvor Blue Water blandt andet vil være overordnet projektansvarlige for de 15 MCV-fartøjer (modul carrying vessels) gennem hele TCO-projektet. Skibene skal bygges af Vard Shipyard Group på selskabets værfter i Rumænien og Vietnam, mens Topaz Energy and Marine skal varetage driften af skibene.
 
Opgaven for skibene er at transportere gods og moduler på op til 1800 tons gennem det russiske flodsystem til Tengiz-oliefeltet i Kasakhstan.
 
Tengizchevroil LLP er et kasakstansk partnerskab, der udvinder og producerer olie og gas. Partnerskabet består af Chevron, 50 procent; KazMunaiGas NC JSC, 20 procent; ExxonMobil Kazakhstan Ventures Inc., 25 procent og LukArco, fem procent.
 
”Transport og logistikopgaver af denne type kræver omfattende ekspertise, og mere end 20 års erfaring med komplekse logistikopgaver til det kaspiske område gør Blue Water Shipping til en stærk og pålidelig partner. Vi er stolte og glade over at have fået tildelt denne kontrakt af TCO. Med Topaz Energy and Marine har vi fundet en kompetent partner, hvilket betyder, at vi har det rigtige hold til dette kæmpeprojekt," siger Kurt Skov, Blue Water Shippings grundlægger og adm. direktør.
 
 
Kilde: Blue Water
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078