23948sdkhjf

Mærsk Supply Service vinder kontrakt på Brasiliansk oliefelt

Maersk Supply Service indgår kontrakt om bugserings- og fortøjningsopgaven af FPSO-fartøj på brasiliansk oliefelt

Offshore-rederiet Mærsk Supply Service vinder sin til dato største solutions-kontrakt på Búzios 6-projektet (syvende modul af Búzios-feltet) i Brasilien. 

Kontrakten indgås mellem Mærsk Supply Service og det britiske olie- og gasselskab Technipfmc og dækker en præinstallation fortøjningssystemet på over 2.000 meters dybde og tilslutningen af det flydende produktions- og lagringsfartøj FPSO P-78. Det oplyser Mærsk Supply Service i en pressemeddelelse. 

FPSO P-78 bliver den syvende FPSO i Búzios-feltet, der ligger i Santos Bassinet i Brasilien. Projektet vil blive udført over næsten to år med onshore-arbejde, som bl.a. inkluderer ingeniørarbejde, indkøb og projektledelse. Det er allerede i gang. Derudover vil offshore-arbejdet gør brug af to af Mærsk Supply Service's s M-klasse ankerhåndterings-fartøjer. De vil blive understøttet af yderligere fire ankerhåndterings-fartøjer. 

Kontrakten involverer desuden indkøb og installation af 24 torpedo-ankre og den efterfølgende opgivelse af polyester-fortøjningslinerne.

Det store, brasilianske dybhavsoliefelt strækker sig over et samlet areal på over 350.000 kvm. og ejes af Petrobas, en brasiliansk statsejet olie- og gasproducent. 

- Vi er meget glade for at støtte udviklingen af ​​Búzios 6-feltet og for at udvide vores aktiviteter i Brasilien yderligere. Vores tilgang er at kombinere vores ingeniør-, projektledelses- og driftserfaring med vores flådes bedste kapaciteter, hvilket giver merværdi til det brasilianske marked, siger Rafael Thome, administrerende direktør for Brasilien hos Maersk Supply Service, i meddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Første Mærsk-metanolskib kommer til København i september
Danskejet tankskib bordet af pirater ud for Congo
Dronningen udsætter årets sommertogt grundet rygoperation
Uafhængig Nord Stream-undersøgelse afvist
Blue Water: Vind-satsning går ud over bundlinjen
Skagenrederi i grønt samarbejde med finsk olie-selskab
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Nordiske Medier DK
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.156